HAE LÄHIN MYYMÄLÄ
MAATALOUS & ELÄIMET
KONEET
MULTASORMI
HARRASTE-ELÄIMET
RAUTA
  Tulosta sivu
TUOTERYHMÄT
 

Palax Active -klapikone

 

  • Edullinen ja tehokas klapikone kuluttaja- ja maatilaluokkaan
  • 13" ketjusahakatkaisu
  • 4 tonnin automaattihalkaisu
  • Hydraulinen puunsyöttörulla
  • Hyvä ergonomia ja turvallisuus
  • Voidaan varustaa 2,6 metrin kuljettimella
  • Kätevät kuljetusalustavaihtoehdot
Palax Active-pilkekone
 
Palax Active-klapikone
Käyttäjäystävällinen PALAX ACTIVE-klapikone tarjoaa omistajalleen mahdollisuuden tehokkaaseen, vaivattomaan ja helppoon klapintekoon. Tämä tehopakkaus pienestä koostaan huolimatta takaa klapinteon helppouden ja vaivattomuuden. Vaikka ulkoisilta mitoiltaan kone on pieni, ei vankkaa rakennetta ja turvallisuutta ole myöskään unohdettu.
 
Palax Active-pilkekone kuljettimella varustettuna
Palax Active-pilkekone on mukaansatempaavan helppo ja huoleton käyttää. Kokonaan avautuvan suojaverkon ansiosta PALAX ACTIVEN huolto on nopeaa ja vaivatonta. Kone on varustettu myös vetävällä, hydraulisella puunsyöttörullalla, joka keventää huomattavasti puun käsittelyä. Koneen käyttö on ergonomista, koska puun katkaisukahvan liike tapahtuu sivusuunnassa perinteisen ylhäältä alas tapahtuvan liikkeen sijaan.
 
Palax Active-klapikone kuljetusasennossa
Palax Activen 4 tonnin sylinteri takaa kuluttajakäyttöön riittävän halkaisuvoiman, katkaisu toimii 13” laipalla ja ketjusahalla. Ketjun pystyy teroittamaan itse näppärästi, eikä työnteko kärsi turhasta odottelusta. Jotta kaikille käyttäjille löytyisi juuri itselle sopiva malli valittavissa on neljästä eri käyttövoiman vaihtoehdosta: ulkoinen hydrauliikka (traktori tai pienkuormain), nivelakselikäyttö traktorista, 4kW:n sähkömoottori tai Hondan 13hv:n polttomoottori.