Hankkijan Agrimarket on täyden palvelun maatalouskauppa

Agrimarket on Suomen johtava maatalouskauppaketju, joka koostuu 73 myymälästä ja maatalouden monipuolisimmasta verkkokaupasta. Myymälöistä 60 on Hankkija Oy:n myymälöitä, 12 Etelä-Pohjanmaan Osuukaupan ja yksi Suur-Seudun Osuuskaupan. Hankkijan Agrimarket-myymälät ovat osa Hankkija-ryhmää, jonka pääomistaja on tanskalainen Danish Agro -ryhmä (75 % osakkeista). Vähemmistöomistajana on entinen pääomistaja SOK (25 % osakkeista). Hankkija-ryhmän palveluksessa työskentelee 800 työntekijää. Hankkija Oy:n liikevaihto vuonna 2014 oli 845,8 milj. €.

 
 

Hankkijan tavoitteena on toimia maatalouden ammattilaisten parhaana kumppanina ja tarjota viljelijälle kaikki maatalouden tuotantopanokset. Hankkijan palveluita tarjoavat myymälöiden lisäksi asiakasvastuumyyjät, konekeskukset ja konemyyjät, myyntikeskus ja Suomen laajin maatalousalan verkkokauppa. Hankkija tarjoaa viljelijälle kaikki hänen tarvitsemansa palvelut ja tuotteet: siemenet, lannoitteet, kasvinsuojeluaineet, ammattipuutarhaviljelytarvikkeet, rehut, traktorit, leikkuupuimurit ja maataloustyökoneet, varaosat, työkalut, tarvikkeet ja polttoaineet. Hankkijan valikoimista löytyvät alan johtavat tuotemerkit. Hankkija-perheen arvostettuja brändejä ovat Suomen Rehu ja Kasvuohjelma-kasvinviljelyn palvelukokonaisuus.

Puutarhaharrastajille, hevostalouden ammattilaisille ja harrastajille, lemmikinomistajille sekä rakentajille ja remontoijille tarjoamme myös laadukkaan tuotevalikoiman kilpailukykyiseen hintaan.

 
 

Verkkokauppa ja asiakaspalvelu palvelevat

Agrimarketin verkkokauppa on sähköinen kauppapaikka, josta asiakas voi tehdä hankintoja mihin vuorokauden aikaan tahansa. Verkkokaupan valikoimasta löytyvät lähes kaikki Agrimarket-ketjun myynnissä olevat tuoteryhmät. Valikoimassa on tuhansia maatalousalan, puutarhan ja pihan, hevosten ja lemmikkien sekä rautakaupan tuotteita. Verkkokaupassa asiakas voi asioida joko rekisteröityneenä tai rekisteröitymättömänä. Rekisteröityneellä asiakkaalla on Hankkija Oy:n asiakasnumero. Asiakasnumeron omaava asiakas voi avata verkkokaupassa myös laskutustilin, jolloin mm. polttoöljyn tilaaminen on mahdollista.

Verkkokauppa sisältää myös sähköisiä palveluita kuten asiakkaan oman Extranet-palvelun. Extranet-palvelussa asiakas näkee ostohistoriansa ja viljelijöille on tarjolla viljakaupan sähköiset palvelut sekä sääpalvelu.

 
 

Agrimarketissa toimii valtakunnallinen asiakaspalvelu, joka palvelee niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaita kaikissa Hankkijan tuotteisiin ja palveluihin liittyvissä asioissa sekä toimii verkkokaupan ja myynnin ohella yhtenä tilauskanavana. Asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä joko puhelimitse arkipäivisin klo 8 – 16 p.010 402 22020 tai sähköisesti

 

Hankkija on Suomen suurin viljan ostaja ja myyjä

Hankkija ostaa suomalaisilta viljelijöiltä viljaa vuosittain noin 900 miljoonaa kiloa, eli lähes puolet Suomessa myydystä viljasta. Ostetusta viljasta kolmasosa käytetään omassa rehuteollisuudessa, kolmannes myydään suomalaisen teollisuuden tarpeisiin mm. myllyille, mallastukseen ja tärkkelystuotantoon ja kolmasosa myydään ulkomaisille asiakkaille. Hankkija onkin Suomen suurin viljan viejä.

 

Sertifioitua siementä omilta sopimusviljelijöiltä

Hankkijalla on 300 siemensopimustuottajaa, jotka tuottavat sertifioitua siementä viljoista, öljy- ja nurmikasveista sekä herneestä ja härkäpavusta noin 9 000 hehtaarin viljelyalalta. Hankkijan kaksi siemenkeskusta sijaitsevat Hyvinkäällä ja Alastarolla. Viljan vastaanottopisteitä on yli sata.

 
 

Kahdeksan konekeskusta

Agrimarket Konekeskuksiin on keskitetty traktoreiden, työkoneiden ja käytettyjen vaihtokoneiden myynti. Konekeskuksissa voit asioida kahdeksalla paikkakunnalla: Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kouvolassa, Seinäjoella, Kuopiossa, Kokkolassa ja Oulussa. Oulussa, Tampereella ja Turussa on myös Hankkijan oma huoltokorjaamo. Maatalouskoneiden varaosia myydään keskitetysti 30 myymälästä.

 

Oma huoltoyrittäjäverkosto palvelee

Koneiden huolloissa ja korjauksissa palvelee laaja 120 osaavan huoltajan Agrihuolto-verkosto. Erikoiskoulutetut Agrihuoltaja-sopimusyrittäjät päivystävät eri puolilla Suomea.

 
 

Suomen Rehu – kotimaista rehunvalmistusta innovatiivisella osaamisella

Suomen Rehu

Suomen Rehu on Hankkija Oy:n perinteikäs ja arvostettu tuotemerkki tuotantoeläinten, hevosten ja lemmikkien ruokintaan. Neljässä rehutehtaassa Suomessa valmistetaan täysrehuja, puolitiivisteitä, tiivisteitä, erikoisrehuja ja premixejä vuosittain noin 650 miljoonaa kiloa. Rehutehtaat sijaitsevat Kotkassa, Turussa, Seinäjoella ja Säkylässä. Kolmasosa Hankkijan ostamasta kotimaisesta viljasta käytetään rehujen valmistukseen.
Suomen Rehun rehuja myydään Suomessa Agrimarketin myymälöissä ja verkkokaupassa. Suomen Rehun korkea laatu ja edistyksellinen tuotekehitys tunnetaan myös kansainvälisesti ja rehuja viedään yli 30 maahan. Kotimaassa johtava Racing-hevosrehusarja ja premium-luokan Jahti&Vahti-koiranruokasarja ovat Suomen Rehun osaamisen ja pitkäjänteisen tuotekehityksen tulosta.

Lue lisää Suomen Rehun tuotteista ja tuotekehityksestä suomenrehu.fi

 

Oma kuljetusliike Movere tuo joustavuutta ja tarkkuutta logistiikkaan

Rehujemme ja muiden tuotteidemme kuljetuksesta vastaa Hankkija-ryhmään kuuluva kuljetusyhtiö Movere. Sen palveluksessa on noin 80 logistiikan ammattilaista ja 500 kuljetusyrittäjää varmistamassa joustavaa ja nopeaa kuljetuspalvelua maatalouden, rakennusaineteollisuuden, kaupan sekä metsä- ja kemianteollisuuden tarpeisiin.

Lue lisää Moveresta movere.fi