HAE LÄHIN MYYMÄLÄ
MAATALOUS & ELÄIMET
KONEET
MULTASORMI
HARRASTE-ELÄIMET
RAUTA
 

Maanlaajuinen Agrimarket-ketju palveluksessasi

 
Agrimarket-ketju tekee maatalous-, kone-, puutarha- ja harraste-eläintuotekauppaa. Agrimarketit ovat maanlaajuinen myymälä- ja palveluverkosto, jonka muodostavat Hankkija Oy, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa ja Suur-Seudun Osuuskauppa.

Myyntiverkosto

Myyntiverkosto muodostuu maakunnallisissa talouskeskuksissa sijaitsevista Agrimarketeista, jotka ovat täyden palvelun maatalouskauppoja. Niiden valikoimiin kuuluvat lannoitteet, kalkki, kasvinsuojelu- ja säilöntäaineet, rehut, siemenet, maataloustyökoneet sekä viljakaupan palvelut. Agrimarket on Suomen suurin viljakauppias. Lisäksi myynnissä on laaja valikoima harraste-eläintarvikkeita.
 
Suurimmissa Agrimarketeissa valikoimiin kuuluvat myös erilaiset maatila- ja karjataloustarvikkeet sekä varaosamyynti ja sopimushuoltopalvelut. Erikoisosaamista vaativat koneet kuten traktorit, puimurit ja erikoistyökoneet myydään Agrimarket Konekeskuksissa.
Myymälöiden lukumäärät
Agrimarket 98
Multasormi 84
Agrimarket Konekeskus 8
John Deere Keskus 1
 
Konekeskukset sijaitsevat Hyvinkäällä, Turussa, Tampereella, Kouvolassa, Seinäjoella, Kuopiossa, Kokkolassa ja Oulussa. Viherrakentamisen, kiinteistönhoidon ja golfkentän koneiden kauppaan keskittynyt John Deere Keskus palvelee Hyvinkäällä. Agrimarket Konekeskusten palveluihin kuuluvat myös vaihtokonekauppa ja sopimushuoltopalvelut. Koneiden sopimushuoltopalveluista vastaa Agrihuolto-verkosto. Erikoiskoulutettuja ja ammattitaitoisia Agrihuoltajia on maanlaajuisessa Agrihuolto-verkostossa noin 120.

Agrimarketeissa on laaja valikoima harraste-eläin- ja hevostuotteita ja
-tarvikkeita. Hevostuotteiden ja -rehujen kärkimerkit tarjoavat monipuolisen tuote- ja rehuvalikoiman sekä ratsu- että ravihevospuolelle.
 
Multasormi-myymälä
Agrimarketien valikoimiin kuuluvat myös puutarhakaupan tuotteet. Multasormen puutarhamyymälät palvelevat useimpien Agrimarketien yhteydessä täydessä laajuudessaan kasvukauden ajan. Talvella Multasormi myymälät toimivat Agrimarket-myymälöiden sisätiloissa valikoimissaan muun muassa pihan sekä parvekkeen somistukseen liittyvät tuotteet.

Agrimarket-ketjun rautakauppaa tekevät rautakauppaan erikoistuneet myymälät. Niistä löytyy laaja valikoima raudan ja rakentamisen tuotteita. Lisäksi ketju tarjoaa maatilarakentamisen erikoispalveluja.

Agrimarket-ketjun veroton myynti vuonna 2012 oli 1 021 miljoonaa euroa. Ketjun yksiköt työllistävät yhteensä yli tuhat henkilöä.
 

Verkkokauppa

Agrimarketin verkkokauppa
Olemme rakentaneet maatalousyrittäjien tarpeita vastaavan, kilpailukykyisen ja valikoimaltaan sekä volyymiltään suomalaisen maatalouskaupan merkittävimmän verkkokaupan.

Alan monipuolisimmassa ja tuotevalikoimiltaan laajimmassa, Agrimarket.fi-sivustolla toimivassa Verkkokaupassa on maatalouden tuotantopanosten lisäksi tuhansien tuotteiden valikoima myymäläkaupan tuotteita. Sivusto on myös viljelijän extranet.

Verkkokauppa on avoinna kaikille, tuotteet ja hinnat ovat pääosin nähtävissä myös ilman kirjautumista.

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaalle kotiinkuljetuksena. Asiakas voi tilata tuotteita ympäri vuorokauden. Agrimarketin verkkokaupassa maksamiseen on monia vaihtoehtoja: verkkomaksu pankki- tai luottokortilla, lasku, ennakkomaksu tai Agriraha.

Agrimarketin arvot

Agrimarketin toiminnan arvot ovat:
  • Olemme asiakasta varten.
  • Uudistamme jatkuvasti toimintaamme.
  • Kannamme vastuuta ympäristöstä ja ihmisistä.
  • Toimimme tuloksellisesti.
 

Hankkija Oy

Hankkija Oy kuuluu tanskalaiseen DLA–ryhmään, joka omistaa Hankkijan osakkeista 60 %. Aiemmin Hankkijan kokonaan omistanut SOK omistaa yhtiöstä tällä hetkellä 40 %. Osakekauppa tehtiin 17.1.2013.

Hankkija-Maatalous Oy aloitti toimintansa vuonna 1988, jolloin Keskusosuusliike Hankkijan maatalous- ja konekauppa siirrettiin yhtiöön. Saman vuoden heinäkuussa SOK ja Hankkija muodostivat Hankkija-Maatalous Oy:stä yhteisen maatalous- ja konekauppayrityksen, joka siirtyi vuonna 1993 kokonaisuudessaan SOK:n omistukseen. Hankkija-Maatalous Oy:n nimi muuttui Hankkija Oy:ksi 1.7.2013.

Yhtiön toimitusjohtaja on Ensio Hytönen.
 
PArt of DLA Group
 

Rehuliiketoiminta

Hankkija Oy:öön kuuluva Suomen Rehu on Suomen suurin teollisten rehujen valmistaja. Se kehittää, valmistaa ja markkinoi nautakarjan, sikojen, siipikarjan ja hevosten rehuja sekä lemmikkieläinten ruokia.

Suomen Rehulla on neljä rehutehdasta, jotka sijaitsevat Kotkassa, Turussa, Seinäjoella ja Säkylässä. www.suomenrehu.fi

Siemenkeskukset

Agrimarket-ketjun toimintaan kuuluvat myös kaksi siemenkeskusta, jotka toimivat Hyvinkäällä ja Alastarolla. Siemenkeskukset kunnostavat sertifioitua kylvösiementä kaikista kevätviljoista, syysviljoista, herneestä, rypsistä sekä nurmikko- ja rehukasveista. Ne vastaavat ketjun omasta siementuotannosta. Agrimarket-ketjulla on viljan vastaanottopisteitä yhteensä 111 kpl.

-Agrimarket – ammattilaisen valinta-
 
LINKIT